Dicht bij het groen

Op de grens van een bosrijke en landelijke omgeving

Geniet van de mooie landelijke omgeving met de vele wandel- en fietsroutes. Wij kunnen u voorzien van verschillende fiets- en wandelroutes. Ook voor culturele uitstapjes in de omgeving bent u hier aan het juiste adres.

De omgeving heeft veel te bieden. Zo kunt u onder andere een bezoek brengen aan de mooie Mariakapel in Zegge of aan de indrukwekkende Basiliek van de H.H. Agatha en Barbara in het nabijgelegen Oudenbosch. Tevens kunt u in de buurt prachtig wandelen op de Rucphense heide, op het landgoed Visdonk en het Rozenven in Roosendaal. Ook een bezoek aan het Arboretum in Oudenbosch behoort tot de mogelijkheden. 't Grasduin is dus een prima uitvalsbasis voor allerlei uitstapjes in de omgeving.

Ook met kinderen is er in de buurt genoeg te beleven. U kunt onder andere een bezoek brengen aan de speelboerderij in Rucphen of aan het waterspeelpark in Hoeven. U bevindt zich ook dichtbij Breda International Airport waar het luchtvaartmuseum gevestigd is. Daarnaast vindt u in Rucphen ook een sneeuwattractiepark. U kunt hier glowgolf spelen, bowlen, skiën, snowboarden, icekarten en sleeën. In de omgeving vindt u ook een kaasboerderij en een ijsboerderij. Volop vertier voor iedereen!

In de omgeving zijn ook talloze gezellige restaurants gevestigd, waarover wij u vanzelfsprekend uitgebreid kunnen informeren.

Mooie tuinen

Bij aankomst komt u aan in een mooi onderhouden tuin met oprit waar u uw auto kunt parkeren.

Weilanden

Zegge en omgeving bieden mooie weilanden om doorheen te fietsen of te wandelen.

Kapel in Zegge

U kunt een bezoek brengen aan de mooie Mariakapel in Zegge die zich op loopafstand bevindt.